Hogyan maradj magabiztos és energikus a vállalkozásodban

(válság idején is)?

3 +1 NAPOS INGYENES KIHÍVÁS VÁLLALKOZÓ NŐKNEK

 

Az INGYENES kihívás után ’Ide nekem az oroszlánt!’ hozzáállással lendülsz majd neki az év hátralevő részének! SŐT, jelentkezés után egy EXTRA MEGLEPETÉS is vár még rád!

2022. november 2-4.

Te is szeretnél állandóan maximum teljesítményen pörögni, és örülnél, ha nem húznának le a külső tényezők vagy a saját gondolataid? Mit szólnál, ha értelmetlen görgetés helyett konkrét lépéseket tennél, és halogatás helyett végre elkezdenéd megvalósítani, amit szeretnél?

A kihíváson:

N

Lehetőséged lesz megismerni és kipróbálni egy olyan reggeli rutint, amely egész napra biztosítja az energiaellátásod. Már 3 nap után is érezni fogod a hatását, sokkal motiváltabb leszel!

N

Minden nap érkezik egy 15 perces rövid tanítás, valamint 1-1 nagyon egyszerűen, otthon is elvégezhető feladat, ami abban fog segíteni, hogy haladj is, ne csak tanulj és tervezgess. (VISSZANÉZHETŐ, bármikor csinálhatod)

N

Dolgozunk a válságálló gondolkodásmódodon, kipucoljuk a nem ide való hitrendszereket, megkeressük, mi tart Téged mozgásban!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Szia!

Botka-Ilyés Szilvi vagyok, life- és business mentor.

A Vállalkozz Anyu közösség alapítója, vállalkozásfejlesztő, stratégiai tanácsadó.

Többször voltam meghívott előadó konferenciákon, és olyan magazinok készítettek velem interjút, mint a Forbes. Dolgoztam már kezdő vállalkozótól egészen a több száz milliós árbevételű cégvezetőig, ráadásul én is megjártam a hadak útját az életem különböző területein. Igazi, gyakorlatias tudásra számíthatsz tőlem. 

Nem hiszek a sablonos, mindenkire ráhúzható megoldásokban. Mindenkinek megvan a saját története, a Tiéd is!

Az elmúlt évben több ezer nő vett részt vállalkozói programjaimon.Abban segítelek, hogy olyan vállalkozásod legyen, ami az anyagi függetlenség mellett megadja számodra, hogy szabadabb életet élhess és nőként is kiteljesedj.

Szabadidőmben leginkább a két kisfiammal vagyok, imádom a tengert, az állatokat és a technót. Mások szerint a pozitív, energikus kisugárzásom ragadós. Ebből fogsz Te is kapni a kihívás alatt, ezt garantálom!

A MOTTÓM:

Élj, ragyogj, vezess!

©2020 Vállalkozz Anyu! Club | ÁSZF | Adatkezelés | Impresszum